Tevékenységek

A sportegyesület fontos feladatának tekinti a mozgás, egészséges életmód népszerűsítését, ennek érdekében számos iskolában tart foglalkozásokat, sportprogramokat. Új tagok csatlakozhatnak a szervezethez, a kistérség területén amatőr bajnokságokat szervez, segíti a vidéki hagyományőrző sportprogramok lebonyolítását együttműködve más sportegyesületekkel.
Az egyesület 2000 évtől szervez nyári táborokat, sportprogramokat.  A szervezet célja az egészséges táplálkozás, napi rendszerességgel sportolás terjesztése a fiatalok körében. Úszás és vizi-tornát, tartásjavító zenés tornát, labdás sportjátékokat szervezünk heti rendszerességgel, több korosztály részére. Hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezünk táborokat, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében élő fogyatékkal élőknek (főleg mozgásaiban korlátozottaknak), szervezünk rendszeres sportnapokat.
Tanfolyamaink, táboraink, programjaink során a magas szintű sportági oktatásból indulunk ki, összekapcsolva azt az intenzív testedzéssel, és a szórakozással.

Tevékenységi területek:
Labdajátékok oktatása, szabadidős sport (aerobic, úszás) foglakozások tartása
Sporttáborok szervezése
Városi sportprogramok szervezése (pl.:egészségnap)


Városi sportrendezvények

Az Eurolife Életmód és Sport Egyesület 2000 óta tevékenykedik aktívan a városi tömegsport fellendítéséért, népszerűsítéséért, a diákok és felnőttek egészséges életmódra neveléséért, a sport fontosságának tudatosításáért.
A 2011óta különböző sportprogramok zajlanak az egyesület szervezésében, melyek Nyíregyházán és kistérségében valósulnak meg. A sportprogramokban valamennyi korosztály részt tud venni, nemre, korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül. Számos sportedző, sportbarát vesz részt a programokban és segítik a foglalkozások sikeres megvalósítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése